重新上路

因為自己大意,在搬伺服器時遺失了大部份3.6版本的程式碼,白費了差不多一個月的心血。

又因為剛過了的新年及情人節非常繁忙,一直未能重新開始投入編寫工作。

最近又有網友因為安裝「野外通勝」時,Jalibreak失敗了令它的iphone 變成了ipod touch。

幾件事加起來,令我曾經想過放棄…但回到討論區看到網友們的打氣,又令我充滿了熱誠。希望未來的「野外通勝」能夠滿足大家的期望^^

現在重新執起mouse,努力製作 3.6 的大狗上

“重新上路” 有 11 則迴響

  1. 我從來也是到不同討論區下載了檔案,不留隻言片語就離開的人!
    雖然我發現你的app時,已經不能下載了!但我對於你的努力、堅毅,不得不留下一句支持!繼續努力吧!
    等待你的新ver. app

  2. 太利害啦, 今日拿住部ANDROID諗緊如果可以行山時直接利用佢的定位同指針功能做個行山地圖出黎應該點做呢, 點先可以發揮到黎類智能電話對行山友GE幫助, 上網一睇先見到原來你係2009年已經開始做緊黎樣野, 好驚嘆, 但係因為自己對寫程式唔多識, 所以當見到你話會開放代碼時更加利我覺得好感激, 希望以後可以將野外通勝調整成唔同系統都可以用到的軟件, 對於山友黎講真係好大的福氣, 加油!!

發表迴響