Blog搬家了‧資料不見了><

因為Sinablog和我的八字不合,所以決定搬往WordPress。經過了幾天的努力,現在終於完成了。可惜因為小弟的疏忽,不小心將舊有的Web Server的資料刪除了 :cwy: 。經過連番搶救…結果還是回天乏術…

包括「野外通勝」3.5的下載程式及3.6新版的部份原程式都離我而去…所以3.5版現在不能給各位同道好友下載了,另外3.6也需要推遲完成的日子(maybe 2月)。

最後只可付上 3.5版的遺照作個紀念吧

“Blog搬家了‧資料不見了><” 有 8 則迴響

  1. :w00t: 大狗兄你好, 我早2年都有間中行山, 但後來工作比較忙就沒多行了…而且最近發現很多的行山網都因為copy right 被禁止顯示地圖 :angry: …後來上網搜尋到閣下之鉅作,甚感興趣,但可惜安裝教學已經找不到了.. 請問閣下有其他備份的安裝教學資料嗎? 敬希指教!! 謝謝

  2. 無意地路過你個網綕。
    其實無聊喺網上睇吓啲opensource嘅嘢,見到 「野外通勝」,開頭以為喺同睇相有關tim。
    跟住睇你「野外通勝」3.5功能及使用介紹嘅短片。
    哇!覺得你好勁!
    其實我冇iphone,少少鐘意行山,不過都非常少去。
    不過你好有心。
    繼續努力!

  3. 大狗你好,
    小弟剛買iphone不久,
    聽朋友說有個叫[野外通勝]很好用
    但想下載來用時…原來冇左= =
    平時得閒就去行山….
    行澗爆林經常要了解自己位置,
    好想你快d出ver3.6啊!
    比心機~
    你既努力可以幫到好多人~thank you^^

發表迴響